Energetische healing sessie

Onze maatschappij is zo sterk en snel geëvolueerd dat we enorm veel inspanningen moeten vragen van onszelf. We moeten een goede job vinden, veel vrienden hebben en tal van hobby’s uitoefenen is een must. Voor veel mensen brengt dit enorme stress met zich mee. Velen raken dan ook overprikkeld, zijn onzeker over zichzelf en hebben moeite met het uitten van hun emoties.

Tijdens de Healing behandeling lig je op een behandelingsmatje. Je ontvangt Healing doordat ik mijn handen volgens aangeleerde posities zachtjes op het lichaam leg. Hierdoor gaat Healing, de Universele Levensenergie, door het lichaam stromen. Sommigen ervaren dit als lichte prikkelingen of tintelingen die door het lichaam stromen anderen als een warme gloed die door het lichaam trekt. Elke ervaring is anders en daarom ook moeilijk te omschrijven. Wat wel universeel wordt ervaren is een diepe rust en innerlijke vrede. Uit ervaring weten we dat het niet nodig is de energie te sturen, zij gaat waar ze op dat moment nodig is.
De energie werkt zowel op het fysieke, emotionele als spirituele lichaam. Zij nodigt op alle terreinen uit tot diepgaande heling en groei.

Praktisch:
Healingsessie: €60 per uur

Heb je nog vragen?

Contacteer mij gerust! Ik help je graag verder.

Scroll naar top