Energetische kinderhealing

Onze maatschappij is zo geëvolueerd dat we enorm veel vragen van onze kinderen. Ze moeten goede punten halen op school, veel vrienden hebben en hobby’s zijn een must. Maar voor vele kinderen brengt dit stress met zich mee. Vele kinderen raken dan ook zeer onzeker over zichzelf, hebben last van overprikkeling of hebben moeite met het uitten van hun emoties.

Tijdens een Healing behandeling ligt je kind op een behandelingsmatje. Hij/zij ontvangt Healing doordat ik mijn handen volgens aangeleerde posities zachtjes op het lichaam legt. Hierdoor gaat Healing, de Universele Levensenergie, door het lichaam stromen stromen.

Sommigen ervaren dit als lichte prikkelingen of tintelingen die door hun lichaam stromen, maar elke ervaring is anders en daarom ook moeilijk te omschrijven. Wat wel bijna altijd wordt ervaren is een diepe rust en innerlijke vrede.

Uit ervaring weten we dat het niet nodig is de energie te sturen, zij gaat waar ze op dat moment nodig is. De energie werkt zowel op het fysieke, emotionele als spirituele lichaam. Zij nodigt op alle terreinen uit tot diepgaande heling en groei.

Heb je nog vragen?

Contacteer mij gerust! Ik help je graag verder.

Scroll naar top