Kinderworkshops en kampen

Rust, maar ook plezier daar staan wij voor. Kinderen die plezier maken leren ook! En wat is er nu leuker dan het plezier te delen met anderen?

Hou zeker de agenda in het oog. Daar worden om de aantal keren nieuwe workshops en kampen op geplaatst.
De workshops en kampen worden georganiseerd vanaf 3 tot en met 16 jaar.

Zo is er voor ieder wat wils. Er wordt gezorgd voor workshops waar innerlijke rust wordt teruggevonden, maar ook evengoed workshops waar creativiteit, kleine of grote motoriek voorop staan. Met een vleugje magie!

We hebben hier echt wel de troef van de natuur. Hier in Herk-de-Stad/ Schakkebroek wonen we er midden in. Dus de workshops of kampen zullen, mits het weer het toelaat, ook zeer natuurgericht zijn. Want kinderen die in het groen kunnen spelen zijn meestal zoveel meer gelukkig en ontspannen.

Het kind kan hier echt zichzelf zijn. Want een gelukkig kind is een gelukkige ouder!

Omdat er ook zoveel nood aan is, wordt er 1 keer per maand, voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar een groeigroepje georganiseerd. Dit is voor jongeren die moeite hebben om zichzelf te kunnen zijn, die gepest worden, hun emoties niet kunnen verwoorden, of andere dingen meemaken of hebben meegemaakt en niet weten hoe ze daar mee om kunnen.

1 keer per maand komen we dan samen om te praten over dit alles. Sommige jongeren hebben het gevoel alleen te staan, dat ze niemand rondom hun hebben, wel ik wil hun laten zien dat ze niet alleen zijn. Dat er nog heel wat anderen hetzelfde meemaken of voelen.

Laten we een vriendengroep oprichten waar iedereen zichzelf kan zijn! Want praten helpt!

Mogelijke thema’s:

- Snoezelnamiddagen
- Voorleesnamiddagen waar er steeds een boek of onderwerp centraal staat.
- Intuïtief schilderen
- Kamp: Wij gaan naar de maan!
- …

Heb je nog vragen?

Contacteer mij gerust! Ik help je graag verder.

Scroll naar top