Over mij

Mijn naam is Goele Verlooy en ben een gepassioneerde transformatie coach voor kinderen én volwassenen, die van andere helpen haar levensdoel heeft gemaakt. Met mijn intuïtieve voelvermogen voel ik je aan. Ik lees jouw energie en voel zo ik waar er blokkades zitten. Ik voel voornamelijk in op je onderbewustzijn, en probeer je hier zo goed mogelijk bewust van te maken.
Ik voel gewoon waar jij nood aan hebt…
Mijn manier van werken is uniek!

Waarom heb ik hiervoor gekozen?
Wat is mijn missie?

Ik heb me altijd voorgenomen, reeds tijdens mijn studiejaren, dat ik mensen wil helpen. Hoe jong of hoe oud ze ook mogen zijn.

Echt helpen! Niet oppervlakkig, of enkel maar datgene wat zichtbaar is. Nee, ik wil het verschil kunnen maken, de rots in de branding kunnen zijn! 
Dieper werken en kijken wat er achter hun lach of verdriet verstopt zit.

Kinderen die vastlopen in hun ontwikkeling helpen en hen laten zien dat het ook anders kan. Of volwassenen die hun innerlijke kind doorheen de jaren zijn verloren of hebben moeten verstoppen, die niet echt hen zelf konden of mochten zijn en hierdoor vastlopen in hun volwassen leven.

Mijn missie is dus: Een echt verschil maken voor jong en oud. Je laten inzien dat je er niet alleen voor staat in deze wereld, ook al voelt dit vaak zo aan!

Deze levensvisie wil ik dan ook doorgeven: “Een zonnebloem groeit naar de zon en heeft licht nodig om te groeien en te bloeien”. Laten we dan ook jouw licht terugvinden, om zo je perfecte, imperfecte zelf te zijn!”

-Goele Verlooy,
Transformatie Coach

“The best way to make children good, is to make them happy!”
– Oscar Wild

Goele Verlooy

Gepassioneerde kleuterjuf

Spirit

Hallo! Mijn naam is Spirit!

Ik ben een super lieve, speelse en aanhankelijke Ragdoll kater.
Vanaf heden ga ik ook helpen om de kinderen en ouders met een goed gevoel naar huis te laten gaan.
Ik hou ervan om geaaid te worden en ook van heel veel knuffels.
Katten veroorzaken een opmerkelijke verbetering bij mensen die lijden aan stress, angst en depressiestoornissen. Het snorren is zeer ontspannend. Het stimuleert de concentratie en creëert een zeer gezellige sfeer.

– Katten worden ook gebruikt als aanvullende therapie in geval van autisme of ADHD. Hoewel er wetenschappelijk gezien geen onderzoek is om dit te ondersteunen, zijn duizenden gevallen bekend waarbij de aanwezigheid van een kat de levenskwaliteit van zijn eigenaren heeft verbeterd.

– Ze strelen, ze horen miauwen en snorren en kijken hoe ze spelen, dient als stimulans voor veel kinderen.
Ik kijk al uit naar jullie komst!

Groetjes,
Spirit!

Heb je nog vragen?

Contacteer mij gerust! Ik help je graag verder.

Scroll naar top