Over mij

Mijn naam is Goele Verlooy en ben een gepassioneerde kleuterjuf die van “kinderen helpen” haar levensdoel heeft gemaakt. Met mijn intuitieve voelvermogen voel ik de kinderen aan! Ik voel gewoon waar ze nood aan hebben…
Dat onderscheid mij met al de andere kindercoaches. Mijn manier van werken is uniek.

Ik heb dus daarom mezelf omgeschoold tot Kinder -en gezinscoach.
Kinderen helpen in hun opvoeding is het mooiste wat er is! Samen met hun en het hele gezin ga ik op pad, op zoek naar een andere en nieuwe kijk op de wereld.

Waarom heb ik hiervoor gekozen? Wat is mijn missie?
Ik heb me altijd voorgenomen, reeds tijdens mijn opleiding kleuteronderwijs, dat ik kinderen wil helpen. Maar echt helpen! Niet oppervlakkig, of enkel maar hetgene wat zichtbaar is. Nee, ik wil het verschil kunnen maken!
Dieper werken en kijken wat er achter hun lach of hun verdriet verstopt zit. Kinderen die vastlopen in hun ontwikkeling, helpen, hen laten zien dat het ook anders kan. Dat ze niet anders zijn, maar dat ze juist perfect normaal zijn!
Mijn missie is dus: Het verschil maken voor elk kind. Hen laten voelen dat ze er niet alleen voor staan op deze wereld, alhoewel ze vaak denken van wel!

“The best way to make children good, is to make them happy!”
– Oscar Wild

Goele Verlooy

Gepassioneerde kleuterjuf

Spirit

Hallo! Mijn naam is Spirit!

Ik ben een super lieve, speelse en aanhankelijke Ragdoll kater.
Vanaf heden ga ik ook helpen om de kinderen en ouders met een goed gevoel naar huis te laten gaan.
Ik hou ervan om geaaid te worden en ook van heel veel knuffels.
Katten veroorzaken een opmerkelijke verbetering bij mensen die lijden aan stress, angst en depressiestoornissen. Het snorren is zeer ontspannend. Het stimuleert de concentratie en creëert een zeer gezellige sfeer.

– Katten worden ook gebruikt als aanvullende therapie in geval van autisme of ADHD. Hoewel er wetenschappelijk gezien geen onderzoek is om dit te ondersteunen, zijn duizenden gevallen bekend waarbij de aanwezigheid van een kat de levenskwaliteit van zijn eigenaren heeft verbeterd.

– Ze strelen, ze horen miauwen en snorren en kijken hoe ze spelen, dient als stimulans voor veel kinderen.
Ik kijk al uit naar jullie komst!

Groetjes,
Spirit!

Heb je nog vragen?

Contacteer mij gerust! Ik help je graag verder.

Scroll naar top