Transformatie traject

Heb je het gevoel dat je leven zwaar is? Geraak je moeilijk vooruit? Zit het even niet mee en voel jij je niet zo goed in je vel? Is dit voor jou herkenbaar? Als dit zo is en je blijft er mee struggelen, kan je leven nooit echt succesvol zijn. Dan nodig ik je uit om afscheid te nemen van deze negatieve spiraal waar je in terecht bent gekomen, zodát je een lichter en mooier leven tegemoet kan gaan.

Omdat elk mens uniek is, geloof ik niet in een algemeen traject. Daarom is elk traject op jouw persoonlijke energie en behoeften uitgewerkt.
Ik werk dus een volledig én persoonlijk traject voor je uit en dit samen met jou!

Totale transformatie traject: “6 sessies naar een betere ik!”

Dit traject kan je vanaf 17 jarige leeftijd volgen.

Iedereen zal op zijn eigen manier begeleid worden en ondersteund door mij! Ik nodig je uit, hier in de praktijk en luister graag naar je verhaal.
Na ons ontmoetingsgesprek, gaan we dan samen kijken waar en hoe ik je het best kan begeleiden en helpen met technieken die zowel hier in de praktijk, als thuis kunnen worden verdergezet.

Het is een traject dat je helpt om alles wat in je leven uit balans geraakt is, te herstellen. Je kan dit geheel als een inwijding ervaren. Je komt de diepste geheimen te weten over hoe je ego blijft vechten, verliezen, strijden en koppig doordraven.
Je leert hoe het zachte je uitnodigt om zich te herstellen, naar jouw unieke zelf!

Praktisch:`
Ontmoetingsgesprek: €40, +/- 40min
Traject: €360 in totaal, voor de 6 sessies
Je kan in één keer betalen, of in twee keer.

Heb je nog vragen?

Contacteer mij gerust! Ik help je graag verder.

Scroll naar top